PROFIEL

PROFIEL

Oprichter en directeur van Meijer Finance is Marius Meijer AA/RB. Hij startte in juli 1997 zijn eigen accountantskantoor en breidde dit later uit met een belastingadviespraktijk. Al tijdens zijn studie HEAO Accountancy (1987 tot 1992) was hij werkzaam bij Van Adrichem & Schouten Accountants, een erkend AA-Accountantskantoor. Sinds oktober 2000 is Marius Meijer lid van Register Belastingadviseurs.

 

In die jaren heeft hij een veelzijdige ervaring opgebouwd in het samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen, opzetten van financiële administraties, opstellen van begrotingen en verzorgen van fiscale aangiften en fiscale advisering. Ook begeleidde hij veelvuldig administrateurs en adviseerde hij ondernemers op een breed financieel en fiscaal terrein.

 

Sinds de oprichting van zijn eigen kantoor heeft hij een klantenpakket van circa 150 klanten opgebouwd, van wie verschillende al langdurig aan het kantoor verbonden zijn. Er is binnen dit klantenpakket een sterke toename in de vraag naar kwalitatief hoogwaardige actuele financiële informatie en advisering. Daarbij is het samenspel tussen accountancy en fiscaliteit altijd van groot belang. Zo groeit Meijer Finance niet alleen, maar beweegt ook mee met uw specifieke behoefte. Dat is werkelijk ‘op maat’!