DIENSTVERLENING

DIENSTVERLENING

Het werkterrein van Meijer Finance heeft een breed scala aan zakelijke diensten.

Accountancy

Voor elke ondernemer zijn actuele cijfers essentieel. Meijer Finance biedt u de optimale inzichten en adviezen, waardoor u uw onderneming kunt bijsturen en laten groeien! Om afgewogen beslissingen te kunnen nemen is inzicht in de financiële situatie van uw onderneming nodig. U kunt aan de hand van betrouwbare informatie sturen. Ons kantoor staat u bij om te komen tot zowel historische financiële informatie uit rapportages als toekomstgerichte begrotingen en prognoses.

Doordat wij nauw betrokken zijn bij u en uw organisatie en oprecht geïnteresseerd zijn in wat u zoal bezighoudt, kunnen wij heel goed meedenken. Wij maken u alert op kansen en risico’s. Vanuit onze zeer gedegen kennis en ervaring bekijken wij de situatie kritisch, zodat u ten alle tijde de juiste afwegingen kunt maken. U kunt vertrouwen op onze expertise.

Beoordelingsopdrachten
Samenstellen jaarrekeningen

Advies

Naast de financiële en fiscale gegevens van uw onderneming is het ook van belang om inzicht te hebben in de organisatie zelf. Wat zijn de plannen voor de toekomst, wat is het personeelsbeleid, moeten er investeringen gedaan worden, sluit de financiering aan met de behoefte van de onderneming? Tijdens de verschillende levensfases van uw onderneming komt u deze en andere complexe vraagstukken tegen en wilt u kunnen steunen op de kennis en ervaring van een betrouwbare adviseur. Wij houden u de spiegel voor en voorzien u van advisering op maat. Gericht op het realiseren van de door u gestelde bedrijfsdoelstellingen.

Ondersteuning curatoren
Beoordeling onderneming
Keuze van de ondernemingsvorm
Bedrijfseconomische adviezen
Financiële gevolgen echtscheiding
Belastingadviezen

Administratieve werkzaamheden

Voor uw bedrijfsvoering is een goede administratieve basis onontbeerlijk om te kunnen voldoen aan diverse fiscale verplichtingen. We kunnen uw administratieve processen optimaal inrichten en uw administratie efficiënt verzorgen, ook tijdelijk. Wij geven u een actueel en overzichtelijk inzicht in uw financiële situatie.

Een bijgewerkte financiële administratie biedt u daarnaast informatie over de huidige financiële situatie van de onderneming en vormt een basis voor het nemen van diverse belangrijke beslissingen. Diezelfde informatie helpt ons daadwerkelijk betrokken te zijn en mee te denken. Wij ondersteunen u hier graag bij en doen dit in de vorm die het beste bij uw onderneming past: van het verzorgen van de complete boekhouding, tijdelijke vervanging van uw boekhouder of periodieke review. Wij nemen graag de zorg over uw financiële administratie voor u uit handen.

Verzorgen salarisadministratie
Ondersteunen van uw administratie
Opzetten administratieve systemen
Verzorgen financiële administratie

Fiscale aangiften

U maakt dagelijks keuzes die invloed hebben op de belasting die u moet betalen. Zowel van complexe, eenvoudige, als ingrijpende aard. U dient te voldoen aan diverse fiscale verplichtingen. Daarbij is de wetgeving continu aan het veranderen. Meijer Finance zorgt ervoor dat u goed geïnformeerd bent en blijft. Ook dat optimaal gebruik wordt gemaakt van de fiscale mogelijkheden die u tot uw beschikking heeft om uw belastingdruk te verlichten. Overleggen met een belastingadviseur die de kennis van de fiscale wet- en regelgeving combineert met de kennis van uw situatie, zowel zakelijk als privé. Die weet wat uw dillema’s en doelen zijn. Die zich verdiept in de gevolgen van de verschillende keuzes die u kunt maken. U als ondernemer zit niet te wachten op fiscale verrassingen. Wij begrijpen dat. Wij zorgen voor inzicht in uw administratie en daardoor is uw fiscale positie altijd actueel. Wij richten ons hierbij voornamelijk op inkomsten- , vennootschaps- , dividend- , loon- en omzetbelasting.

Inkomstenbelasting
Omzetbelasting
Loonbelasting
Vennootschapsbelasting
Dividendbelasting

Additionele dienstverleners