De basis


Een vakbekwame belastingadviseur is uiteraard voor u zakelijk én privé van belang. De fiscale zaken moeten goed op orde zijn. Maar dat is eigenlijk niet meer genoeg: van uw adviseur mag u ook een breder financieel advies verwachten. Net zo nauwgezet en net zo deskundig. Het gaat immers om uw persoonlijk of bedrijfskapitaal!

Met een goed fiscaal en financieel advies kunt u geld verdienen. Dat is altijd welkom en zeker in deze jaren. U dient zich bovendien aan tal van fiscale en juridische regels te houden die u vaak niet allemaal kent en wilt kennen. Denkt u maar aan alle administratieve en fiscale verplichtingen die u als DGA heeft. Dat signaleren, daarbinnen de kansen en mogelijkheden optimaal benutten in uw specifieke situatie: daar hebt u nu juist uw financieel adviseur voor! Zodat u met een gerust hart uw eigen zaken kunt blijven doen.

Zo’n adviseur moeten honderd procent betrouwbaar, solide zijn en accuraat. Dat vinden wij normaal, dat is de ‘basis’. Maar: er is meer!

De meerwaarde: creatief, pro-actief en actueel

Financiële regelgeving verandert snel. Daarom moet uw financieel adviseur actueel op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen. Zonder dat u hem daarom hoeft te vragen, moet hij u pro-actief wijzen op nieuwe mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld aan het bepalen van een (fiscaal gezien) optimaal salaris, het plannen van vermogensopbouw en investeringsreserves. Ofhet kiezen van de meest passende juridische vorm (Flex BV of éénmanszaak) of het maximaal benutten van mogelijkheden voor lijfrente of banksparen. Maar ook het doordacht wel of juist niet toepassen van de WerkKostenRegeling.. Hij moet u kunnen adviseren bij uw financiële planning op langere termijn, zowel binnen uw onderneming als voor u persoonlijk als DGA of als medevennoot. Dan mag u een creatief advies verwachten, dat volledig op uw persoonlijke en zakelijke omstandigheden is toegesneden!

Meijer Finance is sinds december 2011 aangesloten bij het zogeheten Convenant Horizontaal Toezicht met de Belastingdienst. Dat betekent dat de Belastingdienst bij klanten van Meijer Finance snel definitief duidelijkheid geeft over belastingaanslagen en alleen steekproefsgewijs controles uitvoert. Hoe dat kan? Meijer Finance voldoet aan strenge kwaliteitsregels die de fiscus stelt. Een convenant van vertrouwen dus en een groot voordeel voor onze klanten!

Dat noemen wij de meerwaarde.
… met aansluitende dienstverlening!

Zulke advisering grenst al snel aan deskundigheden en bevoegdheden van anderen, zoals notaris, jurist , pensioenadviseur of automatiseringsdeskundige. Wij leveren deze diensten uiteraard niet zelf, maar hebben in ons netwerk wél deze dienstverleners voor u klaarstaan. Dienstverleners met een vergelijkbaar profiel als Meijer Belastingadvies, dienstverleners die aansluiten wat betreft visie en aanpak. Dienstverleners van wie wij uit ervaring weten dat u ook hen kunt vertrouwen. En die u snel van dienst kunnen zijn. Zodat u over een concreet en integraal advies kunt beschikken. Dat scheelt weer oriënteren, voorkomt tegenstrijdige adviezen en vertraging.